Boek je sessie in Antwerpen, Gent of Aarschot
Blijvend vermageren 
dankzij echte hypnose !!
 
  •  Internationaal Erkend Protocol
 
Wat is HypnoSlim™ ?
Je streefgewicht lijkt vaak een verre, moeilijk bereikbare droom. Misschien lukt het je om af te vallen, maar vliegen de kilo’s er na je dieet in een mum van tijd weer aan. Of lijk je net bij te komen terwijl je op dieet bent. HypnoSlim™ is een hypnosesessie die jou helpt om gewicht te verliezen. Het is ontwikkeld in de Verenigde Staten en de resultaten zijn ongelooflijk, maar niet te mooi om waar te zijn.

Er zijn tal van mogelijkheden om af te vallen, maar die kosten veel tijd, moeite en geld. Pillen, shakes, een fitnessabonnement, een speciaal dieet,.. Zodra je stopt, vliegen die kilo’s waar je zo hard voor hebt gewerkt er weer aan. HypnoSlim™ kan je helpen om blijvend af te slanken, zonder dieet en zonder zweet. Je mag alles eten wat wil je wil, zoveel cheat-days nemen als je zin in hebt, en je hoeft je levensstijl niet aan te passen. In een à twee sessies stuur je recht op je streefgewicht af, moeiteloos, veilig en snel.
 
Het werkt net als een navigatiesysteem. Stel je voor dat je Brussel als bestemming in geeft, maar je rijdt naar Gent. Dat maakt voor het navigatiesysteem geen verschil; waar je ook heen rijdt, je GPS blijft je naar Brussel navigeren, ongeacht waar je bent. Zo gaat het ook met HypnoSlim™, je blijft automatisch naar je streefgewicht navigeren, wat er ook gebeurt. 


 
Hoe gaat zo’n sessie in zijn werk?
Je vertelt ons je huidig gewicht en je streefgewicht, dat is alles wat we nodig hebben. Vervolgens gaan we samen aan de slag, je gaat onder hypnose en we overtuigen je onderbewustzijn ervan dat je streefgewicht helemaal vanzelf bereikt moet worden. Je doel wordt automatisch gerealiseerd, je hoeft er dus niets voor te doen. Al eet je tussendoor of heb je een vreetbui, je onderbewustzijn blijft je te allen tijde vanzelf naar je streefgewicht toe brengen.

 
Basic
Hypnostop basic
  •  1 Power HypnoSlim sessie
  •  AudioHypnose als ondersteuning
 
150 euro
Pro
hypnostop pro
  •  1 Power HypnoSlim sessie
  •  Extra sessie wanneer nodig
  •  AudioHypnose als ondersteuning
 
250 euro
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Disclaimer

Een hypnotiseur is geen arts en stelt dus geen diagnoses of voer geen medische of pseudo-medische handelingen uit. Hypnose mag nooit ter vervanging gezien worden van noodzakelijke medische zorgen. De eerder genoemde hoge slaagkans hangt ook van de wil en intentie van de client af. lees meer Getuigenissen zijn daarom strikt persoonlijk zijn en kunnen verschillen per individu. Bij klachten en/of anomaliën kan u zich steeds wenden naar [email protected]
Copyright 2017 - HypnoseCentrum.be - Hypnostop.be
Powered By ClickFunnels.com